Szukaj
ksiegarnia@elpat.pl
22 781 36 94
Strefa klienta
Zaloguj się
Zarejestruj się
Dodaj zgłoszenie
Koszyk
(
0
)
{{:name:}}
{{:amount:}} x
{{:price:}}
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
Darmowa dostawa!
Suma
0
Realizuj zamówienie
0
0
{{:name:}}
{{:amount:}} x
{{:price:}}
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
Darmowa dostawa!
Suma
0
Realizuj zamówienie
Modele do sklejania Revell
Materiały modelarskie
Art. papiernicze
Podręczniki szkolne
Książki
Zabawki
Modelarstwo
Modelarstwo
Samoloty
Okręty
Dla dzieci
Pojazdy
Obiekty
Gry
Strona główna
Książki
Do nauki zawodu
Branża gastronomiczna
Technik technologii żywności
Kategorie
Parametry
Technik technologii żywności
Nazwa A-Z
Nazwa Z-A
Cena ▲
Cena ▼
Producent ▲
Producent ▼
Najpopularniejsze
Najnowsze
Najstarsze
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
49.01
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1 FORMAT-AB
40.00
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 FORMAT-AB
45.01
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
29.01
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
40.00
Pracownia organizacji żywienia Podręcznik T.15 WSIP
50.68
Procesy tech. w gastr. Kwal. T.6 ćw cz. 2 REA-WSiP
48.29
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta WSIP
40.00
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
43.43
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
33.74
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2 WSiP
40.00
Zapisz się do Newslettera
Sklep internetowy na oprogramowaniu Sky-Shop.pl